حملاتی را که به تلویزیون می شود قبول ندارم
اطیابی که این روزها بخشهای پایانی فیلم سینمایی انفرادی را کارگردانی میکند، درباره انتخاب مهدی هاشمی برای نقش اصلی سریال توضیح میدهد: او از بازیگران بسیار خوب است و به نظرم بهترین گزینه برای نقشی بود که ما مد نظر داشتیم.
این کارگردان در پاسخ به این سؤال که آیا شما هم درگیر ماراتن نوروز و دیگر سریالهایی که برای این ایام ساخته میشود؟ خواهید شد؟ میگوید: من اصلا به ماراتن فکر نمیکنم، چون خودم یکی از طرفداران سریال نوروزی پایتخت هستم. آقای مقدم تجربه زیادی در سریال سازی دارند و کار با ارزشی همچون پایتخت را میسازد که همه مردم آن را دوست دارند. ما هم تلاش میکنیم به مخاطبان احترام بگذاریم و یک سریال تماشایی بسازیم تا مردم ارتباط خوبی با آن برقرار کنند.
وی در پایان میگوید: من برای تلویزیون احترام زیادی قائل هستم و به نظر من این رسانه محبوب است، حتی انتقادها و حملات زیادی را هم که به تلویزیون میشود قبول ندارم و نقدهایی که میشود.
به نظرم باید هم نکات مثبت را در نظر گرفت و هم کاستیها. امیدوارم رسانه ملی همیشه فراگیر باشد که البته فراگیر هست. ضمن اینکه من در شرایطی کارگردانی سریال کامیون را قبول کردم که چند پیشنهاد از سوی رسانه خانگی داشتم و با آنکه دستمزدهایش هم بهتر بود، اما دلم میخواست برای تلویزیون کار کنم. به همین دلیل با انگیزه خوب کارم را شروع میکنم.
کار با تلویزیون برایم مهم بود
مسعود اطیابی از آن دست کارگردانان هست که در سالهای اخیر توانسته با فیلمهای کمدی خنده دار در سینما، رگ خواب مخاطبان را پیدا کند و آثارش جزو پروفرشهای کمدی سال لقب بگیرد.
او تا به امروز آثاری را در تلویزیون تهیه کنندگی کرده است.
اما فقط یک سریال با نام سهمی برای دوست را کارگردانی کرده است که سال 91 از شبکه دو سیما پخش شد و حالا او دومین سریال اش را برای همین شبکه با نام کامیون برای ایام نوروز کارگردانی میکند. این کارگردان در گفتوگو با جامجم در پاسخ به این سؤال که چطور شد کارگردانی این مجموعه را پذیرفتید، میگوید: وقتی تلویزیون پیشنهاد ساخت سریال را به من داد، با کمال میل پذیرفتم. علاقهمند بودم با تلویزیون همکاری داشته باشم. راستش دلیل پذیرش سریال کامیون هم به علاقه شخصی خودم برمیگشت و هم متن. به گفته او، فیلمنامه سریال کامیون را شهاب عباسی مینویسد.
وی ادامه میدهد: با این که قصه پیوسته است، اما ماجراهایی هم دارد که به شکل اپیزودیک برای شخصیتهای اصلی قصه اتفاق میافتد. با اینکه سریال تلویزیونی کامیون در تهران میگذرد، اما اطیابی علاقهمند است برای این سریال، تهران گریزی هم داشته باشد. به همین دلیل قرار است بخشهایی از کار را در یکی از شهرستانها کار کند.البته خودش میگوید مدنظرش شهرستان خوانسار است، اما ممکن است به سراغ این شهر یا یکی از شهرهای شمال ایران برود. او معتقد است که میخواهد به واسطه این سریال، بخشی از زیباییهای ایران را به تصویر بکشد. البته اطیابی برای نگارش سریال با نویسنده هم در تماس است، چون میخواهد به غیر از آنکه مخاطبان را بخنداند، حرفهای دیگری هم درباره زندگی در قالب قصه به مخاطبان منتقل کند.
درباره این سایت